Brunir des lanières de bœuf

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 portion

Ingrediënten

  • 15 g d'huile végétale
    15 g d'huile d'olive vierge extra
  • 1 gousse d'ail
    30 g d'oignon
  • 225 g de surlonge de bœuf paré, coupé en bandes (1.5cm x 4 cm), séché avec du papier absorbant
    225 g de triangle de bas de surlonge de boeuf, paré, coupé en bandes (1.5cm x 4 cm), séché avec du papier absorbant

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 57.7 mg
Eiwitten 22.5 g
Calorieën 1285.6 kJ / 307.3 kcal
Vetten 23.6 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 7.6 g
Koolhydraten 0.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...