Vegetable Stock Paste

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese (optioneel) cut into pieces (1¼ in.)
    60 g
  • celery cut into pieces
    200 g
  • carrots cut into pieces
    255 g
  • onions halved
    100 g
  • tomatoes cut into pieces
    100 g
  • zucchini cut into pieces
    155 g
  • garlic clove
    1
  • mushroom, fresh
    60 g
  • bay leaf, dried (optioneel)
    1
  • fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • parsley, fresh
    4 sprigs
  • salt, coarse
    130 g
  • white wine, dry
    30 g
    30 g water
  • olive oil
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 8463.1 mg
Eiwitten 2.1 g
Calorieën 328.4 kJ / 78.5 kcal
Vetten 2.9 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraten 12.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...