Apparaten en accessoires
酥脆马来式番薯煎饼
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
10 块(pc)
Ingrediënten
-
红薯 去皮,切成适合进料管的块300 - 400 克
-
盐1 茶匙
-
食油 另加煎炸用20 克
-
牛肉碎200 克
-
小红葱20 克
-
新鲜红辣椒 去籽,切碎2 条
-
芹菜 切碎1 小支
-
青葱 切葱花2 小支
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
蛋 打散1 个
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 块(pc)
Natrium
344.3 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
338.1 kJ /
80.8 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
7.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
螺旋团团转
25 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
无麸质鸡胸蔬菜三文治
Geen beoordelingen
烤红薯咖喱鸡
Geen beoordelingen
螺旋蔬菜丝烤蛋
Geen beoordelingen
杏鲍菇牛柳(不用)
Geen beoordelingen
金枪鱼米饭、黄桃奶油杯
Geen beoordelingen
红薯配蔬菜酱和意大利面
Geen beoordelingen
印尼啰喏
45min
娘惹鱿鱼炒沙葛
Geen beoordelingen
蜂蜜青柠片(TM6)
Geen beoordelingen
炖菌菇香肠配薏仁
Geen beoordelingen
黑松露扁豆色拉
Geen beoordelingen
南瓜橘子汤
1u. 30min