酥脆马来式番薯煎饼

酥脆马来式番薯煎饼

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
10 块(pc)

Ingrediënten

  • 红薯 去皮,切成适合进料管的块
    300 - 400 克
  • 1 茶匙
  • 食油 另加煎炸用
    20 克
  • 牛肉碎
    200 克
  • 小红葱
    20 克
  • 新鲜红辣椒 去籽,切碎
    2 条
  • 芹菜 切碎
    1 小支
  • 青葱 切葱花
    2 小支
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 打散
    1 个

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 块(pc)

Natrium 344.3 mg
Eiwitten 5.5 g
Calorieën 338.1 kJ / 80.8 kcal
Vetten 3.3 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 7.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...