Apparaten en accessoires
肉炒蒜薹
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
料酒1 茶匙
-
油20 克
-
姜 切丝10 克
-
蒜薹 切段250 克
-
水20 克
-
老抽10 克
-
花椒粉 或自制花椒粉½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
644 kJ /
154 kcal
Vetten
8.8 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
10.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
北食荟萃
63 recepten
China
China