清蒸石斑鱼

3.9 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份

Ingrediënten

  • 石斑鱼 500克左右,刮去鱼鳞,取出内脏
    1 条
  • 打结
    2 支
  • 切片
    10 克
  • 料酒
    10 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 豉油皇酱汁 美善品自制
    30 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 24.5 g
Calorieën 538 kJ / 128 kcal
Vetten 1.3 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...