印尼白萝卜丝牛肉汤

印尼白萝卜丝牛肉汤

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 白萝卜 去皮,切成适合进料管的块
    1000 克
  • 牛肉高汤块
    1 个
  • 1 茶匙
  • 1600 克
  • 八角
    2 个
  • 肉桂棒
    1 支
  • 新鲜姜 切片
    20 克
  • 菲力牛排 切成薄片(约1-2毫米)
    300 克
  • 新鲜芫荽 切碎
    10 克
  • 青葱 切葱花
    10 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 青柠 切成四份
    1 个
  • 新鲜绿豆芽
    100 克
  • 辣椒糊 (optioneel) (叁峇辣酱)(参考贴士)
    1 - 2 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1076.5 mg
Eiwitten 9.6 g
Calorieën 652.7 kJ / 156 kcal
Vetten 6 g
Vezels 5.4 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraten 16.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...