Kartoffeln mit Blumenkohl und Sauce Hollandaise für viele

4.1 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
8 Portionen

Ingrediënten

Sauce Hollandaise
  • Wasser
    40 g
  • Zitronensaft
    2 Spritzer
  • Butter weich, in Stücken
    300 g
  • Eigelb
    8
  • Salz
    1 TL
  • weißer Pfeffer
    1 TL
  • Muskat
    2 Prisen
Kartoffeln und Blumenkohl
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln, festkochend in Stücken (2 cm)
    1600 g
  • Blumenkohlröschen (3 cm)
    1300 g
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Muskat zum Würzen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 365 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 2128 kJ / 509 kcal
Vetten 35 g
Vezels 8 g
Verzadigd vet 21 g
Koolhydraten 44 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...