Apparaten en accessoires
甜菜根浓汤配吐司
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 人份
Ingrediënten
-
紫洋葱 一切二,切5-6毫米片250 克
-
黄油 切小块20 克
-
红糖50 克
-
意大利黑醋20 克
-
盐1 - 2 小撮
-
紫洋葱 切小块50 克
-
蒜头1 瓣
-
橄榄油25 克
-
甜菜根 熟的,去皮,切块500 克
-
水350 - 400 克
-
干燥百里香1 - 2 小撮
-
4 片(薄片) 面包法式长棍面包4 片(薄片)
-
蓝纹奶酪 切小块60 - 80 克
-
稀奶油100 克
-
柠檬汁10 克
-
碎核桃仁1 汤匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 人份
Natrium
1554.1 mg
Eiwitten
32.3 g
Calorieën
6813.8 kJ /
1628.5 kcal
Vetten
102.5 g
Vezels
20.6 g
Verzadigd vet
48.6 g
Koolhydraten
156.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
风味汤品
6 recepten
China
China
Misschien vind je het ook leuk...
蒜蓉粉丝蒸生蚝
Geen beoordelingen
煮面条
Geen beoordelingen
白蟹豆腐煲
Geen beoordelingen
晚餐(河南蒸面、三宝小黄鱼、椒麻茼蒿菜和紫菜玉米笋蛋汤)
Geen beoordelingen
晚餐(二米饭、金桔青柠蒸鳕鱼、马蹄胡萝卜炒肉片、蘑菇西蓝花和海带文蛤味增汤)
Geen beoordelingen
古典苹果无酒精鸡尾酒
50min
咖啡奶油酱
35min
香煎猪肋排配咖啡酱汁
1u.
茄汁菠萝鸡肉片(TM6)
Geen beoordelingen
芝麻茄子酱
2u.
李子覆盆子馅饼
Geen beoordelingen
山羊乳酪馅饼配酸奶酱
Geen beoordelingen