Apparaten en accessoires
匈牙利蘑菇浓汤
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
新鲜莳萝 取叶子10 克
-
洋葱 切小块200 克
-
黄油 切小块40 克
-
新鲜综合菇类 如蘑菇、牛肝菌等,切片450 - 500 克
-
甜红辣椒粉2 茶匙
-
面粉 (optioneel)1 茶匙
-
卡宴红辣椒粉1 茶匙
-
白葡萄酒50 - 70 克
-
水600 克
-
牛奶300 克
-
姜黄粉1 茶匙
-
番茄泥1 汤匙
-
鲜榨柠檬汁15 - 20 克
-
盐½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
酸奶油 用于服务
-
柠檬 切成片,装饰
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
350.3 mg
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
785.8 kJ /
187.8 kcal
Vetten
11.5 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
15.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
风味汤品
6 recepten
China
China
Misschien vind je het ook leuk...
火鸡金枪鱼配温热土豆色拉
Geen beoordelingen
无麸质鸡胸蔬菜三文治
Geen beoordelingen
酥脆马来式番薯煎饼
Geen beoordelingen
午餐(梭子蟹豆腐煲、火腿鸡头米拌豌豆、糖醋蓬蒿菜、松茸菌菇汤和藜麦饭)
Geen beoordelingen
金枪鱼米饭、黄桃奶油杯
Geen beoordelingen
红薯配蔬菜酱和意大利面
Geen beoordelingen
蓝莓巧克力奶昔
10min
大拌菜(TM5)
Geen beoordelingen
甜品配料
Geen beoordelingen
花生焦糖饼干
5u. 35min
黑松露扁豆色拉
Geen beoordelingen
南瓜橘子汤
1u. 30min