Hörnliauflauf

4.3 179 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Gruyère in Stücken (3 cm)
    150 g
  • Butter
    1 EL
  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    2 ½ TL
  • Hörnli
    250 g
  • Schinkenwürfeli
    200 g
  • Erbsli, tiefgekühlt
    150 g
  • Lauch längs halbiert, in Streifen (8 mm)
    150 g
  • Tomatenpurée
    30 g
  • Vollrahm
    150 g
  • Milch
    150 g
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen
  • Paprikapulver
    ½ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 32.5 g
Calorieën 2944.2 kJ / 703.7 kcal
Vetten 35.7 g
Koolhydraten 63.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...