Ragu de champignons avec des pâtes de courgettes spiralées

Ragu de champignons avec des pâtes de courgettes spiralées

3.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portion

Ingrediënten

  • 450 g de courgettes (environ 3 méd), extrémités coupées en forme circulaire pour s'adapter à la largeur de la lame
  • 15 g cèpe séché
  • 510 g d'eau
  • 570 g champignon frais (c.-à-d. cremini, maitake, bouton, shitake), en tranches
  • 3 - 5 de gousses d'ail
  • 30 g d'échalotes coupées en deux
  • 1 c. à thé de sel
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra
  • 30 g d'huile d'olive vierge extra
  • 30 g de vin rouge ou du vin Marsala
  • parmesan râpé pour servir (voir Conseil)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 621.3 mg
Eiwitten 6.4 g
Calorieën 733.3 kJ / 175.3 kcal
Vetten 11.3 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 13.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...