
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g jasmine rice
- water for soaking
- 460 g water
- 50 g white onion quartered, see variation (optioneel)
- 30 g yoghurt
- 10 g fresh root ginger cut in rounds (5 mm)
- 30 g caster sugar
- 5 g fine sea salt
-
5
g dried instant yeast
of 15 g fresh yeast crumbled - ½ tsp baking powder
- 2 Tbsp water
- vegetable oil for frying
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 981.1 kcal / 4104.8 kJ
- Eiwitten
- 19.2 g
- Vetten
- 3 g
- Koolhydraten
- 215.8 g
- Vezels
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Natrium
- 2170.3 mg