Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 340 g zucchini (approx. 1-2), ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 395 g red bell pepper, deseeded, cut into pieces
- 200 g tomato, cut into pieces
- 1 red chilli, fresh, deseeded, roughly chopped (optioneel)
- 85 g onion, halved
- 15 - 30 g ginger, fresh, thinly sliced
- 1 stalk lemon grass, fresh, without hard leaves, cut into pieces
- 2 garlic cloves
-
45
g red curry paste
of 45 g Thai yellow curry paste - 1 ½ tbsp lime juice
- 395 g coconut milk
- 1 ½ tbsp sesame oil
- 30 g rice vinegar
- 30 g soy sauce
- 30 g brown sugar
- 2 - 3 pinch white pepper, ground
- coconut milk, canned, to drizzle
- cilantro, fresh, to garnish
- peanut, roasted (in oil or dry), salted, to garnish
- 1 lime, sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1528.1 kJ / 365.2 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 475.7 mg