Layer Cake au chocolat et sauce caramel au beurre salé

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 40min
12 morceaux

Ingrediënten

Génoise au chocolat
  • 60 g de beurre mou, en morceaux et un peu plus pour graisser
  • 250 g de sucre
  • 8 œufs
  • 170 g de farine
  • 1 c. à café de poudre à lever
  • 80 g de cacao en poudre non sucré
  • 2 pincées de sel
Farce et nappage
  • 100 g de sauce au caramel
  • 100 g de beurre mou, en morceaux
  • 1 c. à café de sel de mer
  • 680 g de crème entière, froide

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 morceau

Eiwitten 9 g
Calorieën 2142 kJ / 512 kcal
Vetten 35 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...