甜椒牛肉

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 西班牙洋葱 切块
    50 克
  • 新鲜欧芹 取叶
    3 - 4 枝
  • 橄榄油
    30 克
  • 红甜椒 切约2厘米片
    300 克
  • 罐装番茄碎
    100 克
  • 1 茶匙
  • 红糖
    10 克
  • 干辣椒片
    2 小撮
  • 牛肉
    500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 27.9 g
Calorieën 1021.1 kJ / 244.1 kcal
Vetten 10 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 9.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...