Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
黄桃奶油杯
- 120 克 黄桃罐头 ,多准备些装饰用
- 20 克 饼干
- 150 克 稀奶油
- 150 克 夸克奶酪
- 5 克 白砂糖
金枪鱼米饭
- 20 克 新鲜罗勒叶
- 4 枝 欧芹叶
- 1 瓣 蒜头
- 600 克 新鲜金枪鱼, 约4片 (每片150克)
- 6 克 盐
- 4 - 5 小撮 黑胡椒粉
- 200 克 米
- 400 克 水
- 1 茶匙 盐
- 50 克 洋葱 ,一切四
- 100 克 去核黑橄榄
- 10 克 腌制刺山柑
- 50 克 红甜椒 ,切约4厘米片
- 40 克 橄榄油
- 300 克 樱桃番茄
- 50 克 白葡萄酒
- 3 小撮 白砂糖
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2860.8 kJ / 683.8 kcal
- Eiwitten
- 46.6 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1373.2 mg