Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 克 橄榄油
- 170 克 洋葱 ,切约2厘米块
- 130 - 150 克 胡萝卜 ,切约1-2厘米片
- 70 - 90 克 西芹 ,切约0.5-1厘米片
- 10 克 黄油
- 200 克 苹果(任何品种) ,质地较硬的,去核,切约2厘米块
- 35 克 白砂糖
- ¼ - ½ 茶匙 肉桂粉 (optioneel)
- 2 瓣 蒜头
-
500
克 去骨去皮鸡大腿 ,切成约1.5x3-4厘米条,吸干水分
of 500 克 去皮鸡胸肉排 ,切成约1.5x3-4厘米条,吸干水分 - 125 克 白葡萄酒
- 1 茶匙 玉米淀粉
- 10 克 辣椒酱
- 2 - 3 支 新鲜辣椒
- 2 - 3 小撮 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1925 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 30.3 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 544.4 mg