Apparaten en accessoires
爽口莴笋丝(TM6)
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
2 人份
Ingrediënten
-
莴笋 去皮切段,可以横向放入进料口的大小500 克
-
盐 约10克,腌制用1 汤匙
-
矿泉水 冲洗用适量
-
油25 克
-
麻油10 克
-
葱 切葱花6 根
-
盐1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1654.8 mg
Eiwitten
21.4 g
Calorieën
832 kJ /
412.5 kcal
Vetten
26.7 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
22.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
多功能果蔬处理器 基础入门2
21 recepten
China
China