蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 6u.
10 片(蛋糕)

Ingrediënten

  • 黄油 防粘用
  • 面粉 防粘用
  • 蓝莓
    120 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 牛奶
    40 克
  • 白砂糖
    90 克
  • 鲜榨柠檬汁
    1 汤匙
  • 黄油 切小块
    110 克
  • 柠檬皮屑
    1 - 2 茶匙
  • 低筋面粉
    120 克
  • 泡打粉
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1200 克
柠檬酱
  • 白砂糖
    120 克
  • 鲜榨柠檬汁
    80 克
  • 黄油 切小块
    60 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
奶酪糖霜
  • 奶油乳酪 切块
    150 克
  • 黄油 室温软化
    100 克
  • 鲜榨柠檬汁
    1 汤匙
  • 1 小撮
组合
  • 蓝莓 装饰用
  • 柠檬皮 装饰用
    2 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 片(蛋糕)

Natrium 266.2 mg
Eiwitten 5.6 g
Calorieën 1750.5 kJ / 418.4 kcal
Vetten 29.6 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 17.6 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...