蒸蛋

蒸蛋

4.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 3 顆
  • 冷水 或冷高湯
    300 克
  • 依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 400 克
  • 薄鹽醬油

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 538 mg
Eiwitten 5.3 g
Calorieën 248.3 kJ / 59.4 kcal
Vetten 3.9 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 0.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...