Apparaten en accessoires
Japanese Bakery Special Custard
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u.
24 OZ
Ingrediënten
-
egg yolks from large eggs7
-
sugar3 ½ oz
-
cake flour1 ½ oz
-
whole milk17 ½ oz
-
1 tsp vanilla extractvanilla bean pod seeds only¼
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 OZ
Natrium
12.4 mg
Eiwitten
1.5 g
Calorieën
240.7 kJ /
57.5 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
6.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Diamond Club - First Edition
18 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Browning Beef Strips
Geen beoordelingen
Brownie Brittle
40min
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Macadamia Chocolate Cookies
1u.
Number Cake
2u.
Chinese egg noodles
1u.
Squid Ink Pasta
1u.
Crêpes Suzette
1u. 20min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Geen beoordelingen
Mango sago pudding
35min