Japanese Bakery Special Custard

Japanese Bakery Special Custard

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u.
24 OZ

Ingrediënten

  • egg yolks from large eggs
    7
  • sugar
    3 ½ oz
  • cake flour
    1 ½ oz
  • whole milk
    17 ½ oz
  • vanilla bean pod seeds only
    ¼
    1 tsp vanilla extract
  • unsalted butter cut into pieces
    1 oz

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 OZ

Natrium 12.4 mg
Eiwitten 1.5 g
Calorieën 240.7 kJ / 57.5 kcal
Vetten 2.8 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 6.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...