Capesante con purè di pastinaca e crumble alla pancetta

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di pane bianco raffermo a pezzi
  • 4 rametti di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 150 g di pastinaca pelata e a pezzi (3 cm)
  • 150 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
  • 50 g di pancetta di maiale a dadini piccoli
  • 20 g di burro a temperatura ambiente
  • 8 capesante grandi, senza corallo
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 316.4 mg
Eiwitten 8.5 g
Calorieën 1021 kJ / 244 kcal
Vetten 18 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 6.2 g
Koolhydraten 12.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...