Compatibele versies
Capesante con purè di pastinaca e crumble alla pancetta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pane bianco raffermo, a pezzi
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 150 g di pastinaca, pelata e a pezzi (3 cm)
- 150 g di acqua
- 2 pizzichi di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 50 g di pancetta di maiale, a dadini piccoli
- 20 g di burro, a temperatura ambiente
- 8 capesante, grandi, senza corallo
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1021 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 316.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagiolini e taccole al vapore
40min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20min
Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato
5h 30min
Salmone marinato
2h 30min
Salsa ai mirtilli rossi
30 min
Trota con salsa olandese (Bimby Friend)
40min
Insalata di indivia con datteri e arance
25min
Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto
1h
Rainbow Bowl
1h 10min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Spalla di agnello arrosto con millefoglie di patate
2h
Camembert con mirtilli rossi e mandorle
30 min