Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 30 g de gruyère, en morceaux (3 cm)
- 20 g de cresson frais, ciselé
- 40 g d'oignon, coupé en deux
- 6 œufs
- 20 g de beurre, à température ambiante
- 1 c. à café d'huile de tournesol pour graisser
- 75 g de jambon, cuit, en dés
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 680.4 kJ / 162.6 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Risotto à la betterave et à l’épeautre
35 Min
Curry de courge
30 Min
Cubes de courge aigre-doux
Geen beoordelingen
Tarte aux légumes
25min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth
Geen beoordelingen
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Geen beoordelingen
Pudding à la courge
Geen beoordelingen
Plat coloré de légumes
45 Min
Ragoût de légumes cuits au varoma avec omelette
30 Min
Potée de riz à la courge (2 portions)
50 Min
Feuilleté au chou rouge
1 godz. 25 min
Pain à la patate douce et à la banane
2ωρ.