芦笋牛肉
TM6

芦笋牛肉

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 枝 新鲜欧芹
  • 50 克 洋葱 ,一切二
  • 20 克 黄油
  • 30 克 橄榄油
  • 500 克 芦笋 ,切5-6厘米段
  • 20 克 橄榄油
    of 20 克 油
  • 1 瓣 蒜头
    of 20 克 洋葱
  • 300 克 牛肉块,去筋 ,切3-4厘米长,粗1厘米条,用厨房用纸吸干水分
  • 1 - 2 小撮 盐
  • 25 克 芝麻 ,装饰用

Voeding
per 1 人份
Calorieën
984 kJ / 234 kcal
Eiwitten
16.5 g
Koolhydraten
6.4 g
Vetten
17.2 g
Verzadigd vet
5.2 g
Vezels
2.9 g
Natrium
53.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten