芦笋牛肉

芦笋牛肉

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 新鲜欧芹
    2 枝
  • 洋葱 一切二
    50 克
  • 黄油
    20 克
  • 橄榄油
    30 克
  • 芦笋 切5-6厘米段
    500 克
  • 橄榄油
    20 克
    20 克 油
  • 蒜头
    1 瓣
    20 克 洋葱
  • 牛肉块,去筋 切3-4厘米长,粗1厘米条,用厨房用纸吸干水分
    300 克
  • 1 - 2 小撮
  • 芝麻 装饰用
    25 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 53.2 mg
Eiwitten 16.5 g
Calorieën 984 kJ / 234 kcal
Vetten 17.2 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraten 6.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...