火腿筒骨汤

火腿筒骨汤

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
4 人份

Ingrediënten

  • 猪骨 猪筒骨切块
    600 克
  • 1200 克
  • 20 克
  • 金华火腿 切片
    60 克
  • 切片
    10 克
  • 热水
    1200 克
  • 花雕酒
    40 克
  • 根据个人口味调整
    5 克
  • 百叶 切丝
    150 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 2130.1 mg
Eiwitten 39.7 g
Calorieën 1565.5 kJ / 374.2 kcal
Vetten 22.7 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...