Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
130
g de lait, et un peu pour la dorure
of 130 g de crème fraîche, et un peu pour la dorure -
20
g de levure boulangère fraîche
of 10 g de levure boulangère sèche - 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour fariner
- 4 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux
- 1 jaune d'œuf, pour la dorure
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 829 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 20.9 g
- Vetten
- 10.5 g
In Collecties
-
Best of avec le Sensor 27 recepten, Frankrijk
-
Choix des portions - Best of 100 recepten, Frankrijk
-
Cookidoo à table 2021 10 recepten, Frankrijk
-
Cookidoo à table 2024 10 recepten, Frankrijk
-
Grands classiques avec le Sensor 23 recepten, Frankrijk
-
Les brioches avec le Sensor 27 recepten, Frankrijk
-
Pains et viennoiseries 50 recepten, Frankrijk
Alternatieve recepten
Brioche "super bonne"
3h
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 Std.
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Pain cocotte
2h 20 min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Baguette viennoise
4h 25min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min
Pain au lait (Simplicité)
2h 20 min
Gâche vendéenne
3h 20min
Petits pains au lait
1 Std. 45 Min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15 min