Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cebola, cortada ao meio
- 2 dentes de alho
- 1 talo de salsão, cortado em pedaços
- 5 g gengibre fresco
- 10 g azeite de oliva extra virgem
- 600 g abóbora cabotiá, cortada em cubos médios, com casca, polpa e sementes
- 850 g água
- 1 c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta do reino em pó
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 407.9 kJ / 97.5 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1780.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto básico
Geen beoordelingen
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
Geen beoordelingen
Caldo verde
40 min
Bombom de tâmaras
Geen beoordelingen
Palha italiana
45 min
Clericot
Geen beoordelingen
Feijoada tradicional
13 Std. 25 Min
Mousse de maracujá
30 Min
Arroz e feijão tradicional
13 Std. 20 Min
Creme de pupunha e queijo brie
45 min
Risoto com queijo parmesão
30 Min
Farinha de rosca grossa
5 Min