大闸蟹茭白咸肉汤

大闸蟹茭白咸肉汤

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 15 克
  • 咸肉 切小块
    100 克
  • 切块
    10 克
  • 大闸蟹 切块
    250 克
  • 花雕酒
    50 克
  • 毛豆仁
    80 克
  • 1000 克
  • 约0.5茶匙
    2 - 3 克
  • 茭白 切滚刀块
    250 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1176.6 mg
Eiwitten 16.8 g
Calorieën 1379.3 kJ / 329.7 kcal
Vetten 25.9 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 8.3 g
Koolhydraten 6.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...