Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 顆 圓茄 ,(每顆約 350 克)
- 橄欖油 ,塗抹用
鷹嘴豆鬆餅
- 60 克 紫洋蔥 ,對切半
- 10 克 新鮮巴西利葉
- 2 罐 罐裝白色鷹嘴豆 ,(每罐淨重約 435 克),瀝乾,(詳見要訣)
- 1 蛋
- 1 大匙 新鮮黃檸檬汁
- 3 大匙 冷水
- 1 茶匙 泡打粉
- 50 克 中筋麵粉
- ½ 茶匙 孜然粉
- ½ 茶匙 鹽
- 2 - 3 小撮 黑胡椒粉
哈里薩茄泥
- 2 粒 蒜頭
- 15 克 新鮮巴西利葉 ,多備一些裝飾用
- 150 克 洋蔥 ,對切半
- 30 克 烏斯特調味醬
- 2 - 3 小撮 鹽
- 2 - 3 小撮 黑胡椒粉
- 30 克 油 ,多備一些抹油用
- 1 茶匙 孜然粉
- 20 - 30 克 哈里薩辣醬 ,(詳見要訣)
- 20 克 白芝麻醬
- 15 克 黃檸檬汁
- ¾ 茶匙 鹽
- 50 克 小黃瓜 ,切片 (optioneel)
- 20 - 30 克 紫洋蔥 ,切絲
- 煙燻紅椒粉
- 石榴果粒 ,裝飾用
- 原味優格
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2414.1 kJ / 577 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 87.9 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 24.6 g
- Natrium
- 1496.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Geen beoordelingen
烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉
Geen beoordelingen
脆烤豬五花和鮮蔬米沙拉
Geen beoordelingen
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Geen beoordelingen
烤真鯛佐香料油
Geen beoordelingen
百香芒果椰奶派
Geen beoordelingen
櫛瓜紅蘿蔔麵包
Geen beoordelingen
蓮藕煎餅
45 Min
鮭魚花椰菜飯佐酪梨莎莎醬
Geen beoordelingen
鳳梨薄片佐草莓冰淇淋(TM6)
Geen beoordelingen
無花果優格雪泥
5 Min