Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 克 粉質馬鈴薯 ,切半
- 100 克 切達乳酪 ,切塊,(約5-6 公分)
- 170 克 酸奶油
- 1 大匙 新鮮黃檸檬汁
- 5 克 新鮮細香蔥 ,切碎,多備一些裝飾用
- 1 茶匙 第戎芥末醬
- 1 茶匙 香蒜粉 (optioneel)
- 4 - 6 小撮 黑胡椒粉
- 1 顆 蛋
- ½ 茶匙 鹽 ,多備一些
- 油 ,抹油用
- 黃檸檬 ,切角 (optioneel)
- 乾辣椒碎片 ,裝飾用
- Voeding
- per 1 塊
- Calorieën
- 833 kJ / 199.1 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 23.2 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 305.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
豆腐蒸蛋捲
Geen beoordelingen
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Geen beoordelingen
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Geen beoordelingen
乾咖哩熱壓吐司
35min
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
烤雞佐法式燉菜
Geen beoordelingen
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Geen beoordelingen
烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉
Geen beoordelingen
櫛瓜紅蘿蔔麵包
Geen beoordelingen
焗烤肉醬茄子捲
Geen beoordelingen
水牛辣雞小漢堡
Geen beoordelingen
無麩質竹炭餅乾
Geen beoordelingen