Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g Basilikumblätter, frisch
-
15
g Schalotte, halbiert
of 15 g Zwiebel, halbiert -
10
g Pinienkerne
of 10 g Mandeln, blanchiert - 1 Knoblauchzehe
- 150 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
-
50
g Oliven, schwarz, entsteint
of 50 g Oliven, grün, entsteint - 300 g Frischkäse, esslöffelweise
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 260 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 73 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprika-Feta-Creme
10 min
Dattel-Curry-Dip
5 min
Roter Ziegen-Streich
25min
Französischer Kräuterfrischkäse
48h
Spinat-Dip
10 min
Mediterraner Tomaten-Aufstrich
15 Min
Avocado-Tomaten-Dip
10 min
Kräuter-Schmand-Dip
10 min
Rucola-Tomaten-Dip
10 min
Chili-Cheese-Dip
15 Min
Mediterraner Dip zum Grillen
15 Min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min