葱香豆芽牛肉
TM6

葱香豆芽牛肉

4.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 克 牛肉 ,牛里脊片
  • 20 克 生抽
  • 20 克 蚝油
  • 5 克 玉米淀粉
  • 1400 克 水
  • 150 克 绿豆芽 ,洗净沥干
  • 3 - 4 根 葱 ,切丝
  • 1 汤匙 生抽 ,根据个人口味调节
  • 20 克 油

Voeding
per 1 人份
Calorieën
687.9 kJ / 164.4 kcal
Eiwitten
18.3 g
Koolhydraten
4.5 g
Vetten
8.8 g
Verzadigd vet
2.2 g
Vezels
0.9 g
Natrium
520.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten