葱香豆芽牛肉

葱香豆芽牛肉

3.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 牛肉 牛里脊片
    300 克
  • 生抽
    20 克
  • 蚝油
    20 克
  • 玉米淀粉
    5 克
  • 1400 克
  • 绿豆芽 洗净沥干
    150 克
  • 切丝
    3 - 4 根
  • 生抽 根据个人口味调节
    1 汤匙
  • 20 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 520.3 mg
Eiwitten 18.3 g
Calorieën 687.9 kJ / 164.4 kcal
Vetten 8.8 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraten 4.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...