松露野菇溏心蛋三明治

松露野菇溏心蛋三明治

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

溏心蛋
  • 4 顆
  • (約700 克)
松露野菇醬
  • 30 克
  • 新鮮綜合菇類 (如: 蘑菇、香菇等等)
    300 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 紅蔥頭 切碎
    15 克
  • 清酒 (或白酒)
    25 克
  • 奶油乳酪 室溫軟化
    150 克
  • ½ 茶匙
  • 現磨黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 醬油
    5 克
  • 奶油
    15 克
  • 黑松露醬
    25 克
組裝
  • 麵包
    4 片
  • 橄欖油
  • 芝麻葉
  • 綜合嫩葉沙拉

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 729.2 mg
Eiwitten 15.5 g
Calorieën 1689.2 kJ / 403.7 kcal
Vetten 27.3 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 11.9 g
Koolhydraten 24.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...