Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 克 櫛瓜 ,切塊
- 60 克 紅蘿蔔 ,切塊
- 100 克 牛奶
- 65 克 水
- 30 克 全麥麵粉 ,(高筋)
- 10 克 新鮮酵母
- 50 克 傳統燕麥片
- 20 克 優格,任一種類
- 200 克 中筋麵粉
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 20 克 綜合種籽 例如: 南瓜籽、葵花籽
- Voeding
- per 1 片
- Calorieën
- 448 kJ / 107.1 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 316.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Geen beoordelingen
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉
Geen beoordelingen
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Geen beoordelingen
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Geen beoordelingen
燕麥奇亞籽麵包
Geen beoordelingen
巧克力巴布卡
3h
焗烤肉醬茄子捲
Geen beoordelingen
杏仁酸酒
Geen beoordelingen
蘋果肉桂奶昔
Geen beoordelingen
葡柚照燒鮭魚
20 min