燕麥奇亞籽麵包

燕麥奇亞籽麵包

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
12 人份

Ingrediënten

麵糰
  • 傳統燕麥片
    50 克
  • 熟白芝麻
    30 克
  • 亞麻籽
    30 克
  • 葵花籽
    30 克
  • 南瓜籽
    30 克
  • 奇亞籽
    30 克
  • 380 克
  • 乾酵母粉
    1 ½ 茶匙
  • 蜂蜜
    25 克
  • 橄欖油
    25 克
  • 高筋麵粉
    380 克
  • ¾ 茶匙
發酵和烘烤
  • 250 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 154.5 mg
Eiwitten 6.7 g
Calorieën 901.6 kJ / 215.5 kcal
Vetten 7.6 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 30.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...