Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g tofu, średnio twardego, odsączonego z zalewy, pokrojonego na kawałki
- ½ łyżeczki oregano, suszonego
- ½ łyżeczki bazylii, suszonej
- ½ łyżeczki liści kolendry, suszonej
- ½ łyżeczki cebuli suszonej, mielonej
- 1 łyżeczka soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- 25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 70 g oleju kokosowego, rafinowanego
- ½ łyżeczki octu jabłkowego
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1264.3 kJ / 302.2 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 29.2 g
- Verzadigd vet
- 21.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 785.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wegańskie aïoli
5 Std. 10 Min
Wegański ser
6 Std. 40 Min
Wegański dip z „sera pleśniowego” z tofu
15 min
Wegańskie „masło”
2u.
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2u.
Wegańskie świąteczne ciasto z bakaliami
27 godz. 10 min
Kremowy „serek” z nerkowców
25 Min
Napój z orzechów nerkowca
10 Min
Wegański gulasz z boczniaków i ciecierzycy
30min
Wegański majonez
15 min
Chałwa sezamowa
1h 20min
Pełnoziarnisty chleb orkiszowy z komosą ryżową
24 Std.