Nusspfannkuchen mit Kirschkompott

Nusspfannkuchen mit Kirschkompott

4.3 25 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Haselnüsse
    60 g
  • Mehl
    100 g
  • Speisestärke
    65 g
  • Zucker
    30 g
  • Eier
    3
  • Salz
    1 Prise
  • Backpulver
    1 TL
  • Milch
    280 g
  • Schattenmorellen (680 g)
    1 Glas
  • Zitronenschale
    1 TL
  • Vanillezucker
    10 g
  • Zimt
    2 Prisen
  • Butterschmalz zum Braten
  • Puderzucker zum Bestäuben

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 216 mg
Eiwitten 14 g
Calorieën 1546 kJ / 370 kcal
Vetten 16 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 3.4 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...