Apparaten en accessoires
Helado de praliné
Voorbereiding. 25min
Totaal 5u. 30min
6 porciones
Ingrediënten
Praliné
-
130 g de azúcar
-
250 g de agua
-
130 g de almendras troceadas
Helado
-
3 huevos
-
1 pizca de sal
-
200 g de crema para batir (30-40% grasa) bien fría
-
1 lata de leche condensada (aprox. 370 g)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porción
Natrium
0 mg
Eiwitten
14 g
Calorieën
2461 kJ /
582 kcal
Vetten
32 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
58 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
30.Treinta.30
90 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Panacota con coulis de fresa
6 godz. 25 min
Pastel de chocolate y chile
1 godz. 15 min
Rugelach
4 godz.
Tiramisú
5 godz. 20 min
Helado bicolor con praliné
8 godz. 15 min
Marquesa de chocolate
2 godz. 40 min
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
15 min
Delicia de chocolate
25 min
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Bombones rellenos de toffee
1 godz. 5 min
Trufas de chocolate
3 godz.
Toronjas confitadas
13 godz. 30 min