Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue francés con cocoa
- 120 g de azúcar
- 100 g de azúcar glass y una cucharada más para decorar
- 15 g de cocoa en polvo
- 4 claras de huevo
-
4
gotas de jugo de limón
of 4 gotas de vinagre - 1 pizca de sal
Mousse con ganache de crema inglesa
- 200 g de chocolate amargo, (70% de cacao)
- 3 yemas de huevo
- 1 cucharadita de azúcar de vainilla
- 250 g de leche
- 250 g de crema batida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1702 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownies con toffee y cobertura de chocolate
1h 20min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Magdalenas
1h 20min
Tarta de Santiago
45min
Galletas con chispas de chocolate
50min
Panecillos de leche al vapor con chocolate
3h 35min
Besos de dama
1 godz.
Donas de chocolate
50min
Bizcocho genovés
1h 50min
Mousse de chocolate
3h 20 min
Salsa de fruta (coulis)
10 min
Pasta quebrada
5 min