Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Suppengemüse (Sellerie, gelbe Rübe, Petersilienwurzel), in Stücken
- 20 g Rapsöl
- 800 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
- 400 g Hendlbrustfilets, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
- 100 g Karotten, in Scheiben (2 mm)
-
2
Hühnersuppenwürfel (für 0,5 l)
of 2 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht - 1 EL Maisstärke
- ½ TL Salz
- 1 Msp. schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 150 g grüne Erbsen, tiefgekühlt, angetaut
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1175 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 396 mg
Alternatieve recepten
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe mit Nordseekrabben
40min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Sauce Bolognese
35 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 min
Tomatensuppe mit Geflügel
30 min
Hackbällchen-Suppe
35 min
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1h
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Hühnerfrikassee
1 godz. 20 min
Hühner-Nudel-Eintopf
2h
Gefüllte Paprikaschoten
50min