Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 400 g Rinderhackfleisch
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Zucker
- 30 g italienische Kräuter, TK
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1411 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Sauce Bolognese mit Petersilien-Parmesan
25 dk
Curryhuhn mit Champignons
30 dk
Sauce Bolognese
35 dk
Paprikagulasch
1h 25min
Krabben-Tomaten-Sauce
30 dk
Curry-Huhn mit Champignons und Basmatireis
35 dk
Thunfisch-Sahne-Nudeln
35 dk
Paprika-Hack-Kartoffeln
55min
Paprika-Hack-Sauce
25 dk
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40 dk
Pasta mit Hähnchen, Pilzen und grünen Bohnen
40 dk
Putengeschnetzeltes zu Reis
40 dk