Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Montaje
- 200 g de azúcar
- 20 g de sal
- 30 - 40 g de mantequilla a temperatura ambiente (para untar el molde)
Masa
- 270 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 450 g de harina de fuerza
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 65 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal
Bloque de mantequilla
- 350 g de mantequilla
- 120 g de azúcar
- 20 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Hojaldre y armado
- harina de fuerza para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1697 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 3.33 g
- Koolhydraten
- 45.21 g
- Vetten
- 23.54 g
- Vezels
- 1.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 min
Pandoro veronés hojaldrado
12h
Pan de cacao y frutas deshidratadas
3 Std.
Tozzetti
1h 30min
Helado de queso de cabra con sirope de cerveza
4h 45min
Cubiletes (Asturias)
1 Std. 50 Min
Jalapeños rellenos de queso rebozados
30 min
Rollo de lasaña
1h 15min
Sopa de mejillones al azafrán
40 Min
Cuernos de gacela
1h 30min
Cassata siciliana
6 Std. 30 Min
Panecillos de queso de cabra
2h