Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Sonnenblumenöl
- 400 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 TL Salz
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Balsamico
- 20 g Tomatenmark
- 500 g Rindsgulaschfleisch (Wadschunken), von groben Sehnen befreit
- 700 g Wasser
- 1 - 1 ½ Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Chiliflocken, getrocknet (optioneel)
- 380 g Erdäpfel, festkochend, geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 823 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1093 mg
Alternatieve recepten
Hendl-Gulaschtopf mit Spätzle
1h 20min
Chili con carne
40min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Serbisches Reisfleisch
2 Std. 50 Min
Spareribs mit Ajvar-Sauce
10 godz.
Hennenknödel-Suppe
1h
Gulaschsuppe
1h 15min
Krautfleisch
1h 40min
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30min
Rindsrouladen
1h 30min