Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)

4.0 553 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    400 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    4
  • Kümmel, ganz
    1 TL
  • Paprikapulver, edelsüß
    1 EL
  • Majoran, getrocknet
    2 EL
  • Salz
    1 TL
  • Zitronenschale, gerieben
    2 TL
  • Balsamico
    1 EL
  • Sonnenblumenöl
    40 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Rindsgulaschfleisch (Wadschunken), von groben Sehnen befreit
    500 g
  • Wasser
    700 g
  • Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l)
    1 - 1 ½
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Chiliflocken, getrocknet (optioneel)
    1 Prise
  • Erdäpfel, festkochend geschält
    380 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1093 mg
Eiwitten 14 g
Calorieën 823 kJ / 197 kcal
Vetten 6 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...