Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
TM6 TM5

Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)

4.6 (550 beoordelingen)

Ingrediënten

  • ½ Bund Koriander, abgezupft
  • 200 g Zwiebeln, halbiert
  • 80 g getrocknete Aprikosen, entsteint, halbiert
  • 80 g Rapsöl
  • 2 Auberginen (à ca. 350 g), in Würfeln (1 cm)
  • 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
  • 50 g Tomatenmark
  • 10 g gelbe Currypaste
  • 1 ½ - 2 TL Salz
  • 10 g brauner Zucker
  • 10 g Limettensaft
  • ½ TL Pfeffer
  • 2 TL Kurkuma, gemahlen
  • 40 g Sesam, hell
    of 40 g Sesam, hell und schwarz gemischt
  • 70 g Sahne

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
928 kJ / 222 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
13 g
Vetten
16 g
Vezels
4.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten