Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)

Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)

4.6 608 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
8 Portionen

Ingrediënten

  • Koriander abgezupft
    ½ Bund
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • getrocknete Aprikosen, entsteint halbiert
    80 g
  • Rapsöl
    80 g
  • Auberginen (à ca. 350 g), in Würfeln (1 cm)
    2
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Tomatenmark
    50 g
  • gelbe Currypaste
    10 g
  • Salz
    1 ½ - 2 TL
  • brauner Zucker
    10 g
  • Limettensaft
    10 g
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Kurkuma, gemahlen
    2 TL
  • Sesam hell
    40 g
    40 g Sesam, hell und schwarz gemischt
  • Sahne
    70 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 4 g
Calorieën 928 kJ / 222 kcal
Vetten 16 g
Vezels 4.8 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...