Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g de aceite de oliva
- 100 - 150 g de hortalizas para sofrito (p. ej. cebolla, ajo, puerro), en trozos (2 cm)
- 350 - 400 g de verduras variadas (p. ej. zucchini, zanahoria, calabaza, batata, apio) en trozos (2 cm)
-
50
g de verduras variadas congeladas (mezcla primavera o para sopa)
of 50 g de arvejas congeladas - 700 - 800 g de agua
-
1
cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) -
½ - 1
cucharadita de sal
of ½ - 1 cucharada de salsa de soja - 60 - 80 g de fideos para sopa
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Guiso típico Uruguayo
55min
Tarta Pascualina (sin gluten)
2h
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Camote con salsa de vegetales y pasta gratinada
2h
Calabaza rellena con arroz y verduras
45 Min
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1h
Tarta soufflé de espinaca
1h
Tarta Pascualina
1h 30min
Risotto con hongos a la cerveza
40min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Pastel de papa
1h 10min
Quiche de zapallito italiano
1h 10min