Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g azeite de oliva extra virgem, mais q. b. para untar
- 250 g água
- 10 g fermento biológico seco
- 15 g açúcar demerara
- 250 g farinha de trigo integral, mais q. b. para polvilhar
- 150 g farinha de trigo branca
- 1 c. chá de sal
- 100 g uvas passas
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 735.6 kJ / 175.8 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 33.6 g
- Vetten
- 2.9 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 197 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patê de queijos
5 min
Palha italiana
45 min
Creme de chocolate e avelã (nutella)
10 min
Pão de Aveia e Sementes
1 godz. 45 min
Manteiga de coco
5 min
Pão de mandioquinha
1 godz. 10 min
Sequilhos
1 godz.
Peito de frango à parmegiana
1 godz. 10 min
Garoupa com molho e banana da terra
1h 35min
Risoto de camarão com leite de coco
40 min
Arroz no vapor
25 min
Massa fresca
1 godz.