腐竹皮清汤

腐竹皮清汤

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
5 人份

Ingrediënten

  • 蒜瓣
    3 个
  • 小红葱
    80 克
  • 食油
    30 克
  • 1000 克
  • 适量调味
    2 茶匙
  • 黑胡椒粉 适量调味
    ½ 茶匙
  • 香菇调味粉
    1 茶匙
  • 红萝卜 切成1公分厚
    80 克
  • 西兰花 切成小块
    150 克
  • 腐竹 切成5公分长, 浸软
    60 克
  • 冬粉 浸软
    50 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 976 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 628 kJ / 150 kcal
Vetten 9 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 14 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...