Apparaten en accessoires
腐竹皮清汤
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
5 人份
Ingrediënten
-
蒜瓣3 个
-
小红葱80 克
-
食油30 克
-
水1000 克
-
盐 适量调味2 茶匙
-
黑胡椒粉 适量调味½ 茶匙
-
香菇调味粉1 茶匙
-
红萝卜 切成1公分厚80 克
-
西兰花 切成小块150 克
-
腐竹 切成5公分长, 浸软60 克
-
冬粉 浸软50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
976 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
628 kJ /
150 kcal
Vetten
9 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
友族的斋戒美食
15 recepten
Internationaal
Internationaal