Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce caramel au café
- 250 g de sucre en poudre
- 100 g d'espresso, refroidi
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre demi-sel froid, en un seul morceau
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1000 g d'eau
- 2 c. à soupe de vinaigre
Les pâtes au cacao
- 200 g de farine de blé T 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe de sucre glace
- 3 c. à soupe de cacao en poudre sucré
- 100 g d'eau, et de l'eau bouillante pour la cuisson des pâtes
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
La chantilly au mascarpone et le montage
- 50 g de sucre en poudre
- 100 g de mascarpone
- 300 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- les graines d'1 gousse de vanille
- cacao en poudre non sucré
- crêpes dentelle, type Gavottes®, au chocolat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2138.6 kJ / 511.1 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 59.6 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 75 mg