Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g de café, fort
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre doux, froid et en une pièce (env. 6 x 4 x 10 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
La pâte à brioche
-
130
g de lait
of 130 g de crème fraîche -
20
g de levure boulangère fraîche
of 10 g de levure boulangère sèche - 50 g de cacao en poudre
- 500 g de farine de blé, type 55
- 4 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux
- farine de blé, pour le récipient
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4176.9 kJ / 998.3 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 122.3 g
- Vetten
- 51.6 g
- Verzadigd vet
- 30.9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 734.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Toffees aux amandes
1h 45min
Steaks marinés au café, salade de crudités et vinaigrette aux fruits rouges
4h 30min
La pichade de Menton
4 Std.
Goulasch de soja aux boulettes
1 godz. 25 min
Petits fours aux amandes
30 Min
Gâteau au topinambour et glaçage à la châtaigne
1 godz. 25 min
Couscous tfaya au poulet
2 godz.
Baklava doré
25h 25min
Semifreddo (parfait glacé)
9h
Tourte aux pommes façon Harry & Sally
1 godz. 20 min
Gros beignets à la compote de pommes
3 godz. 40 min
Cheesecake baklava
3 godz. 30 min