Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
- 适量 水 ,至1升刻度线
- 1 瓣 蒜头
- 5 克 新鲜香菜叶 ,多准备些装饰用
- 1 个 牛油果 ,取肉
- 30 克 柠檬汁
- 40 克 希腊酸奶
- 40 克 橄榄油
- 1 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 红椒粉
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 2 汤匙 蛋白粉 (optioneel)
- 40 克 牛奶
- 50 克 洋葱 ,切小块
- 200 克 南瓜 ,切成约2厘米块
- 250 克 罐装白色鹰嘴豆 ,沥干
- 100 克 羽衣甘蓝
- 300 克 薏仁
- 700 克 水
- 1 茶匙 蔬菜高汤酱
- 100 克 菲达奶酪
- 50 克 南瓜籽
- Voeding
- per 4 人份
- Calorieën
- 12251.5 kJ / 2928.2 kcal
- Eiwitten
- 114.2 g
- Koolhydraten
- 349.5 g
- Vetten
- 130.7 g
- Verzadigd vet
- 35.2 g
- Vezels
- 89.5 g
- Natrium
- 4296.6 mg